Info

logo

 

atelier RAFF kiest het ruime sop! Na jarenlang een leven aan de wal te hebben gehad, is RAFF aan boord gestapt van het Heerenschip!
Dit is een motorspits uit 1962 in de actieve vrachtvaart. Naast beeldend vormgever is RAFF nu ook schipper, matroos en gastheer.

En RAFF is meer! atelier RAFF staat voor geraffineerde, vernieuwende en theatrale ideeën! Zo heeft RAFF in het verleden onder andere promotie opdrachten voor de Gruitpoort verzorgd en al diverse voorstellingen van decor en kostuum voorzien.

atelier RAFF is het alter ego van de kunstenaarskant van Rogier Dikker en weerspiegelt de eigenzinnigheid en veelzijdigheid van de persoon zelf:

Rogier “Ik ben een kunst op zich…” Wat ook terug te zien is in het gebruik van zijn eigen lichaam in de diverse werken. Rogier (1982) studeerde Interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens; werkte in het verleden onder andere voor studio Job en het ontwerpersduo Ravage.

Zo verraste hij de afgelopen jaren onder meer met het werk Le RAFFinage waar hij het BP moment van 2010 nog eens uitlichtte en het controversiële kunstwerk ‘De aanbidding van het kruis’. Alwaar hij het misbruik in de kerk aankaarten.

Naast eigen werk helpt atelier RAFF diverse bedrijven bij creatieve vraagstukken. Denk hierbij aan communicatie, marketing, vormgeving, inrichting en concept ontwikkeling. Vandaar ook zijn slogan:

atelier RAFF staat voor geraffineerde, vernieuwende en theatrale ideeën

Aarzel niet om contact op te nemen met de vraag wat atelier RAFF voor u kan betekenen.

e-mail: info@atelier-RAFF.com
Twitter: @atelierRAFF
Facebook: atelier raff
Instagram: atelierraff

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: