Info

logo

atelier RAFF kiest het ruime sop! Na jarenlang een leven aan de wal te hebben gehad, is RAFF aan boord gestapt van het Heerenschip!
Dit is een motorspits uit 1962 in de actieve vrachtvaart. Naast beeldend vormgever is RAFF nu ook schipper, matroos en gastheer.

En RAFF is meer! atelier RAFF staat voor geraffineerde, vernieuwende en theatrale ideeën! Zo heeft RAFF in het verleden meerdere promotie opdrachten verzorgd en al diverse voorstellingen van decor en kostuum voorzien.

atelier RAFF is het alter ego van de kunstenaarskant van Rogier Dikker en weerspiegelt de eigenzinnigheid en veelzijdigheid van de persoon zelf:

Rogier “Ik ben een kunst op zich…” Wat ook terug te zien is in het gebruik van zijn eigen lichaam in de diverse werken. Rogier (1982) studeerde Interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens; werkte in het verleden onder andere voor studio Job en op regelmatige basis voor ontwerpersduo RAVAGE.

Zo verraste hij in het verleden onder meer met het werk Le RAFFinage waar hij het BP moment van 2010 nog eens uitlichtte en het controversiële kunstwerk ‘De aanbidding van het kruis’. Alwaar hij het misbruik in de kerk aankaarten.

Recenter realiseerde hij een Herenhuis waardig reliëf plafond. Dit doormiddel van de loop van de Seine door Parijs te transformeren naar het plafond. Door te spelen met accenten en de kunst van het weglaten creëerde hij een uniek schouwspel.

Naast eigen werk helpt atelier RAFF diverse bedrijven met creatieve vraagstukken. Denk hierbij aan communicatie, marketing, vormgeving, inrichting en concept ontwikkeling. Vandaar ook zijn slogan:

atelier RAFF staat voor geraffineerde, vernieuwende en theatrale ideeën

Aarzel niet om contact op te nemen met de vraag wat atelier RAFF voor u kan betekenen.

e-mail: info@atelier-raff.com
Twitter: @atelierRAFF
Facebook: atelier raff
Instagram: atelierraff

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: